Работа в чужбина - Виж офертите

Работа в България / и чужбина, работни позиции, визи, самолетни билети

Oсновната ни дейност е посредничество при наемане на работа в чужбина и България. Работим и по младежки програми и програми за културен обмен. Също така екипът ни може да Ви помогне за намирането на най-добра цена на самолетен билет, както и да Ви консултира за издаване на виза за всяка една дестинация.

Работейки успешно от 2008 г. - Слава - 7 се утвърди като една от водещите HR компании на пазара в България и в ЕВРОПЕЙСКИЯ СЪЮЗ, предлагаща богат асортимент от програми и позиции в чужбина- Австрия, Англия, Белгия, Близкия изток, Германия, Гърция, Дания, Италия, Канада, Кипър, Малта, Нидерландия, Норвегия, Португалия, САЩ, Финландия, Франция, Швейцария, Швеция,....... за студенти и вече завършили, на junior и senior специалисти.             

През последните 15 години сме свързали успешно хиляди служители и работодатели.

Имаме договорни отношения с водещи университети в ЕВРОПА. С университетските кариерни центрове работим успешно - осигурявайки - летни позиции и стажове за настоящи студенти (издавайки им документи за завършен стаж) и позиции и стажове в България и чужбина за вече завършили.

СЛАВА 7 НЯМА ТАКСИ И КОМИСИОННИ КЪМ КАНДИДАТИТЕ ПО ОФЕРТИТЕ ЗА РАБОТА!

За улеснение на клиентите ни вече получили одобрение по някоя от програмите ни, имаме договори с Bulgaria Air и редица други авиокомпании, и като корпоративен партньор предлагаме нашите отстъпки за самолетни билети на клиентите си...

Притежаваме:

ЛИЦЕНЗ № 2698/ 11.01.2019 за посредничество за работа в чужбина; (трети пореден издаден лиценз, всеки лиценз е с валидност 5 години )

ЛИЦЕНЗ № 1909/ 30.07.2015 за посредничество в Република България;

Удостоверение от комисията за защита на личните данни № 0053323 / 09.02.2009

УСЛУГИТЕ НИ СА НАПЪЛНО БЕЗПЛАТНИ ЗА ВСИЧКИ КАНДИДАТИ!

 (не дължите такси /комисионни, нямате удръжки върху заплата)