Визи за Дубай

Начало > Визи за Дубай


Визи за Дубай от S7

ВИЗИ ЗА Обединени Арабски Емирства

S7 Ви предлага съдействие за издаване на визи за Обединените Арабски Емирства.

В кои случаи осигуряваме съдействие за виза?

Можем да предложим визови услуги :

- при закупуване на хотелско настаняване от S7

- при закупуване на самолетен билет и някои авиокомпании от S7

- само визова услуга за Дубай, Абу Даби или останалите Емирства без самолетен билет или хотел

За всички хотели ли се предлага съдействие за виза?

Не. Не всички доставчици включени в системата ни за хотелски резервации предлагат съдействие за виза. Добавили сме забележка 'NO VISA SUPPORT PROVIDED' към всички хотели / видове стаи, за които не се предлагат визови услуги.

Фиксирана цена ще получите при запитване с конкретна резервация.

За всички авиокомпании ли се предлага съдействие за виза?

Не. Не всички авиокомпании включени в системата за самолетни билети предлагат съдействие за виза. Моля свържете се с нас за повече информация.

Фиксирана цена ще получите при запитване с конкретна резервация.

Предлагаме съдействие за виза за Дубай дори без да имате хотелска резервация или самолетен билет, закупен от нас!

За всички видове пътувания до Дубай, Абу Даби или останалите Арабски Емирства S7 предлага визова услуга по условия с престой до 1 седмица, до 2 седмици и до 1 месец.

Визовата услуга не включва:

- такса за доставка по куриер на документи

- медицинска застраховка за чужбина задължителна за български граждани

- ДДС

В случай, че кандидата за виза се отказва от виза за ОАЕ- след издаването й, сумата за виза не се възстановява.

Какви документи са нужни за издаване на виза?

Сканирани цветно копие на паспорт, снимка макс. 50 kb формат jpg и разписание на резервация за полет.

За колко дни е готова визата и как се получава?

Визите са електронни, получават се по електронна поща. Максимален срок за изготвяне 7 работни дни. В случай на забавяне процедурата от страна на емиграционни власти на Дубай, S7 не поема отговорност.

Дубай е второто по големина от седемте арабски емирства. В днешни дни е сред водещите икономически центрове в Близкия Изток като нараствощо значение има именно туризмът. Емирството се превръща във важен търговски център и доказателствата за това развитие се виждат ясно. Някога спокойно градче с прости къщурки и палмови хижи, днес няма страна, която да може да надмине величието на небостъргача Бурж Халифа или блясъка, луска и, разбира се, височината на единствения 7 звезден хотел ''Бурж Ал Араб''. Ако търсите неустоимо преживяване, съчетано с невероятни гледки и почивка, Дубай ви предлага нестандартния подводен хотел и приказните изкуствени острови, които без проблем могат да бъдат объркани със земен рай. Тук ще се срещнете с безброй неустоими изкушения, много развлечения и, неотменно от всяка силно развита туристическа дестинация, музеи и паметници на културата - Двореца на шейха, музей ''Дубай'', Бурж Нахар. Ако жегата ви дойде в повече, може да се разхладите в покрития ски курорт в търговския център Emirates Mall. Разположението на Дубай е може би едно от най-удобните за пътувания – малко дестинации са разположени на повече от 8 часа път с директен полет. С една дума това е градът ''най''! И ако не сте се убедили в това до тук, нека другите го направят - 80% от постоянното население на Дубай са чужденци.

Ако пътувате към Дубай се заредете с много любопитство, летни дрехи, за приятелите на шопинга – с много пари, и, разбира се, виза.