Визи за Австралия

Начало > Визи за Австралия
АUSTRALIAN TOURIST VISA

Многократно влизане в страната с максимален престой 3 мес. в рамките на 1 година


Време за изготвяне

25 дни

** предлагаме индивидуални и групови туристически пакети за АВСТРАЛИЯ, които клиентите могат да изберат по цена, престой и дестинация и коментират в офиса на S7. Туристическия пакет се изготвя до 4 дни от датата на запитване и включва самолетни билети, трансфери, избор хотелско настаняване за 3, 4 или 5 звездни хотели, екскурзионни програми.

S7 носи отговорност за правилното и прецизно оформяне на документите, спазване на срокове за подаване и получаване, както и за доставка по желания от клиента начин.

За улеснение на клиенти от страната документите (паспорт, снимка, такси и др.) се изпращат към нас по куриер.

Визовата услуга включва:

- оформяне на пакета документи (заявление, визова анкета, потвърждение, ваучер)

- внасянето му в Консулски Отдел към Посолството на страната, за която пътувате

- получаването на паспорта с вече положената виза

Визовата услуга не включва:

- такса за доставка по куриер

- такса на Посолството издаващо визата

- ДДС

В случай на забавяне процедурата от страна на емиграционни власти на Австралия, S7 не поема отговорност.

Австралия е единствената държава, която заема цял един континент. Разположението на страната определя сух и топъл климат, освен по Тихоокеанското крайбрежие, където падат обилни валежи. Високите температури са целогодишни, което е и главната причина за големия наплив на туристи. За почивка, обвързана с океан и плаж, Австралия предлага райските си брегове. Ако търсите плуване и слънчеви бани, лазурните води на Тюркоазения бей ще ви заредят с много спокойствие и ще ви предоставят невероятни гледки на фона на мраморно белия пясък, а екзотиката на Уйтсъндай Айланд ще ви предразположи към почивка с питие в ръка, съпътствани с мелодията на океанския бриз. Ако пък искате да сте по-активни и сте готови за приключение, Бондай бийч е префектният избор за каране на сърф. Континентът е по-известен обаче с две неща – операта в Сидни, която е включена в Списъка на Световното Наследство на ЮНЕСКО, и Големия бариерен риф. Този уникален природен феномен представлява верига от коралови рифове и острови и е най-голямата коралова система в света, най-големия жизнен обект на Земята и без съмнение може да се бори и за най-красивото място на планетата. Екскурзията до там трае от изгрев до залез, а някои от островите са превърнати в курорти, което определя водите на рифа за напълно достъпни за посещение. Флората и фауната на Австралия са наистина забележителни и доказателството за това е Националния парк ‘Какаду’. В по-оголените райони на територията на страната ясно се очертават причудливи форми и природни забележителности, причинени от действието на природните стихии. Холксбъри пък е най-удобното селище за правене на излети, лагерувания, разходки и дори дълги походи. Вземете палатка или наемете хижа, прекарването ви със сигурност ще бъде незабравимо. Интересно място за посещения е Музеят на открито ‘Суверен Хил’. Обекта предава историята на мястото, където се е намирала една от най-големите златни жили в света. Ако търсите златното си преживяване, Австралия е мястото. Слънцезащитен крем, шапка и задължително фотоапарат трябва да са нещата, които да имате винаги в себе си при посещението ви на тази невероятна страна.